Ο πραγματικός Ποιητής γεννιέται

Ο πραγματικός Ποιητής γεννιέται. Και είναι μέσα στα σπίτια μας. Κοιμάται στα υπνοδωμάτιά μας και χρωματίζει την καθημερινότητά μας. Για την ακρίβεια, είναι το παιδί μας και αποτελεί το πολυτιμότερο κομμάτι της ζωής μας. Ας το ρωτήσουμε και ας το ακούσουμε…

Το συλλογικό έργο «Ο πραγματικός Ποιητής γεννιέται» (Αριάδνη Δάντε, ISBN:978-618-82037-3-0, έκδοση σε CD) κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τσιπούπολη και αποτελεί την υλοποίηση του εγχειρήματος της ομώνυμης δράσης, που διοργάνωσε η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε και πραγματοποιήθηκε τη σχολική χρονιά 2016-2017, με την συμμετοχή τεσσάρων νηπιαγωγείων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Με την αρωγή της Αντωνίας Στελιανού, της Γαρυφαλιάς Παπασωτήρη, της Ελένης Δημητρέλλου, της Θεοδότης Σαΐτη και της Χαράς Κανιούρη, η Αριάδνη Δάντε συνέθεσε ένα έργο αγάπης για τη Γιορτή της Μητέρας [14 Μαΐου 2017]. Το συλλογικό έργο περιλαμβάνει οδηγίες για την εξόρυξη των συναισθημάτων των παιδιών προς τη Μητέρα τους, τα βήματα εργασίας των πέντε νηπιαγωγών, τα σκιαγραφήματα των μαμάδων των νηπίων, ζωγραφιές των παιδιών και σχετικές παιχνιδοπροτάσεις από τις νηπιαγωγούς. Το έργο ολοκληρώνεται με «Το παραμύθι των Ποιητών» της Αριάδνης Δάντε.

Οι πραγματικοί Ποιητές γεννιούνται. Απολαύστε τους!